Werken bij Overwater

Werken bij Overwater houdt in uitdagend werk bij een zich steeds doorontwikkelende organisatie, in een persoonlijke werkomgeving met zorg en aandacht voor elkaar, een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden.


Uitdagend werk

Overwater is een van de meest aansprekende en deskundige kantoren van Nederland. Om dat te blijven, is het van belang om toonaangevend te blijven op ons vakgebied 'Grondbeleid en Rentmeesterij'.

 

Ontwikkelende organisatie

Drie belangrijke pijlers voor Overwater zijn: kwaliteit, kennis en deskundigheid. Er wordt permanent gewerkt aan organisatieontwikkeling. Iedereen binnen het bedrijf wordt betrokken bij het steeds doorontwikkelen van de organisatie. Mede hierdoor kunnen onze medewerkers optimaal functioneren. Ook hebben wij een Kenniscentrum waarbinnen maandelijks een studieoverleg wordt georganiseerd met zowel interne als externe sprekers. Kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel!

Een persoonlijke werkomgeving

Jouw moderne werkplek bevindt zich in een sfeervol monumentaal pand te Strijen in de Hoeksche Waard. Een groot deel van onze medewerkers woont in verschillende steden zoals Rotterdam, Dordrecht, Breda en Roosendaal. Wonen in de stad en landelijk werken! We zijn goed te bereiken en er is volop gratis parkeergelegenheid.
We houden van een gezellige kantoorborrel en een leuk uitje. Tussen de middag lunchen we gezamenlijk in de raadzaal.
 
Om ieders competenties te kunnen versterken, worden er regelmatig functionerings- en beoordelingsgesprekken gehouden. Hier wordt samen gekeken waar de onderlinge behoefte ligt, bijvoorbeeld over te volgen studies of cursussen, zowel op het gebied van kennis als van vaardigheden.

Er wordt hard gewerkt, maar zeker ook plezier gemaakt.
Persoonlijke aandacht voor elkaar is heel belangrijk, in voor- én tegenspoed!

Handen uit de mouwen!

"Bij Overwater heb ik de kans gekregen een uitgebreid opleidingstraject te volgen, waardoor ik mij heb kunnen ontwikkelen tot grondzakenjurist. Inmiddels bouw ik aan een eigen praktijk en dat brengt veel verantwoordelijkheid met zich mee. Handen uit de mouwen dus!"
 

Olaf van den Broek, grondzakenjurist Overwater Grondbeleid Adviesbureau

Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden

Werken bij Overwater betekent een goed salaris en een compleet pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden met uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Een fulltime werkweek bestaat bij ons uit 37,5 uur, die je flexibel kunt indelen. Ook heb je bij ons snel perspectief op een vast dienstverband en bestaat op termijn zelfs de mogelijkheid om te participeren in de onderneming.

Plezier in het werk

Overwater Rentmeesterskantoor en Overwater Grondbeleid Adviesbureau werken op vele terreinen samen. We vullen elkaar aan en profiteren van elkaars expertise. Op deze manier beantwoorden we direct alle vragen van onze opdrachtgevers én bieden meteen de oplossing voor het probleem achter de vraag. 
Het geeft veel voldoening om onze opdrachtgevers op deze manier te ontzorgen en te voorzien van een breed spectrum van diensten op het gebied van beheer, bemiddeling en het toepassen van grondbeleidsinstrumenten. Kortom: werken bij Overwater is leuk.