img Grondzakendeskundige
Manager Grondbeleid Adviesbureau

ir. J. (Jeroen) Krijgsman MRE

Na zijn opleiding Civiele Techniek aan de TU Delft is Jeroen gaan werken in de wereld van infrastructuur en gebiedsontwikkeling. Later heeft hij de Master of Real Estate opleiding voltooid, waardoor hij zijn kennis in de vastgoedwereld verder heeft verbreed. 

Tot augustus 2018 werkte Jeroen bij de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, waar hij de functies van procesmanager en fondsmanager voor de afdeling bedrijfslocaties heeft vervuld. Daarvoor werkte hij onder meer bij Schiphol Area Development Company (SADC), alwaar hij als projectmanager verantwoordelijk was voor ontwikkeling van bedrijventerreinen in de Schipholregio.
De werkervaring die Jeroen heeft opgedaan, vaak op het snijvlak tussen publiek en privaat, geeft hem de mogelijkheid zowel overheden als bedrijven optimaal van dienst te zijn. Vooral daar waar onderlinge samenwerking essentieel is.

Jeroen ziet het als een zeer interessante uitdaging om enerzijds de managementtaken voor GAB op zich te nemen en daarnaast zijn kennis en ervaring ten dienste van klanten van Overwater te kunnen stellen. Ook zal hij een belangrijke rol vervullen in het overkoepelende MT, waar de focus zal liggen op het verder uitbouwen en professionaliseren van de organisatie. 

Vakgebieden:
  • Gebiedsontwikkeling
  • Procesmanagement
  • Ruimtelijk-economisch beleid
  • Vastgoedmanagement

Opleidingen:
  • Master of Real Estate
  • Civiele Techniek, TU Delft