Even voorstellen: Raisa den Otter

Mijn naam is Raisa den Otter, 29 jaar, opgegroeid in Ridderkerk en sinds een aantal jaar woonachtig in Rotterdam. 
Na mijn VWO te hebben behaald ben ik rechten gaan studeren aan de Erasmus Universiteit en vervolgens heb ik in 2015 de masters Bedrijfsrecht en Financieel recht behaald. 

Sindsdien heb ik ongeveer vijf jaar werkervaring opgedaan; bij beleggingsonderneming CNBB Venture Partners als jurist en bij beursgenoteerd trustkantoor Intertrust als company lawyer, waar ik voornamelijk Noord-Amerikaanse klanten bediende. Sinds 1 november 2020 ben ik werkzaam bij Overwater Grondbeleid Adviesbureau als jurist grondzaken.

Ik kijk er naar uit mijzelf (verder) te specialiseren in grondzaken en mij zoal toe te leggen op anterieure-, posterieure-, en samenwerkingsovereenkomsten, en kwesties betreffende het vestigen van het voorkeursrecht voor gemeenten op te pakken. Ik hoop komende jaren een mooie carrière op te bouwen binnen Overwater en vele opdrachtgevers duurzaam van dienst te kunnen zijn.  

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten, op vakantie, skiën in de winter, varen in de zomer, maak ik stedentrips, ben ik gezellig met vrienden/vriendinnen, of ga ik uit eten. 

Ik ga uit van een prettige en langdurige samenwerking.