Grondbeleid Adviesbureau

Wilt u als overheid een (binnenstedelijke) ontwikkeling realiseren, dan vindt u bij ons wat u zoekt. Dat geldt ook als uw onderneming of u als particulier te maken krijgt met overheidsingrijpen op uw eigendom.


Overheden

Overheden (Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen en corporaties) ondersteunen we graag door het (turn key) toepassen van grondbeleidsinstrumenten, gericht op het tijdig kunnen beschikken over de grond die nodig is voor uw projecten.


Ondernemers en particulieren

Voor u als ondernemer of particulier kunnen we uw belangen behartigen als de overheid uw eigendom wil kopen of desnoods onteigenen. Ook als u recht heeft op een schadevergoeding, bijvoorbeeld als gevolg van een nieuw bestemmingsplan, bent u bij ons aan het juiste adres.


Toegevoegde waarde
Als ervaren grondzakendeskundigen, gecertificeerde taxateurs, grondzakenjuristen en betrokken backoffice medewerkers vormen wij samen met plezier ons kantoor. Door deze samenwerking en het steeds studeren op nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied leveren we ook echt toegevoegde waarde. We maken daarbij graag gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis zoals gebundeld binnen het Overwater Kenniscentrum. Ook werken wij intensief samen met onze collega's van het Overwater Rentmeesterskantoor.

De door ons aangeboden diensten vindt u hier: Diensten


Geschiedenis Grondbeleid Adviesbureau
Voor degenen die geïnteresseerd zijn in achtergronden van ons bedrijf, is door Diana Frikkee een persoonlijk document geschreven met de geschiedenis, wat we doen en wat we gaan doen. In de hoop dat het vakgebied zo gaat leven! Klik hier om het document te openen.