Grondbeleid Adviesbureau

Wilt u als overheid een (binnen stedelijke) ontwikkeling realiseren, dan vindt u bij ons wat u zoekt. Dat geldt ook als uw onderneming of uzelf als particulier te maken krijgt met overheidsingrijpen op uw eigendom, dan adviseren wij u graag bij uw onderhandelingen met de overheid.

Voor u als onderneming of particulier kunnen we uw belangen behartigen als de overheid uw eigendom wil kopen of desnoods onteigenen. Ook als u recht heeft op een schadevergoeding, bijvoorbeeld als gevolg van een nieuw bestemmingsplan bent u bij ons aan het juiste adres.

U als overheid (Rijk, provincies, gemeenten, waterschappen en corporaties) ondersteunen we graag door het (turn key) toepassen van grondbeleidsinstrumenten, gericht op het tijdig kunnen beschikken over de grond nodig voor uw projecten.

Als ervaren grondzakendeskundigen, gecertificeerde taxateurs, grondzakenjuristen en betrokken backoffice medewerkers vormen wij samen met plezier ons kantoor. Door deze samenwerking en het steeds studeren op nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied leveren we ook echt toegevoegde waarde. We maken daarbij graag gebruik van onze jarenlange ervaring en kennis zoals gebundeld binnen het Overwater Kenniscentrum. Tevens werken wij intensief samen met onze collega's van Overwater Rentmeesterskantoor.

De door ons aangeboden diensten vindt u hier: Diensten

 

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden om bij Overwater Grondbeleid Adviesbureau te gaan werken is door Diana Frikkee een persoonlijk document geschreven met de geschiedenis, wat we doen en wat we gaan doen. In de hoop dat het vakgebied zo gaat leven! Klik hier om het document te openen.